Cautare

13503 de rezultate pentru "informatii telefoane bucuresti" (3.21 secunde)
Doream sa ni se comunice unele informatii referitoare la contractele de asociere in participatiune incheiate intre Consiliul Local si societati private in perioada 1 iulie 2004 - 28 septembrie 2007.
Transferuri intra- si interbancare, consultare sold si miniextras cont, plata facturilor la telefoane sau chiar localizarea celui mai apropiat bancomat sau sucursala bancara.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
Florin de 33 ani, din Bucuresti, ce prezenta leziuni minore (excoriatii), neluandu-se masura internarii. ... Florica din Bucuresti, cu un autoturism marca Mercedes, avand geamurile sparte, care a declarat faptul ca la data de 01.09.2011, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Purtatorul de cuvint al PSD, Claudiu Brinzan, a precizat ca in cazul lui Florin Bogatu, acesta a fost cel care nu raspundea la telefoane cind era sunat de parlamentarii PSD si a refuzat sa participe la o serie de intruniri de partid.
1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com.
Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) primeste zeci de telefoane, ziua si noaptea, de la cetateni inspaimantati ca au vazut in diferite zone ale judetului pasari moarte.
Chirita si Nicusor Constantinescu au inceput sa-si raspunda la telefoane Pe langa proiectele sociale, Chirita a aratat ca mai are in plan si edificarea unei arhive a orasului, care va fi amplasata in incinta fostei fabrici Flamura, dupa model elvetian.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
- ieri, 15 ianuarie 2008) am primit telefoane prin care mi s-a transmis ca daca se intampla ceva mi se ofera functii de conducere. ... Nu ar avea de ce, in schimb de vineri tot primesc telefoane cu oferte sa ma inscriu in alte partide.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Ministerul Tineretului si Sportului a incheiat, in perioada in care Monica Iacob-Ridzi se afla in fruntea sa, un contract cu o firma a unui membru PD-L din Gaesti, care a vandut ministerului calculatoare, telefoane mobile, faxuri si imprimante in valoare de 100.000 RON.
dosare fabricate, oameni politici purtati in catuse prin fata camerelor de luat vederi, anchete declansate impotriva unor decizii de oportunitate ale Guvernului, cu sute de mii, daca nu milioane de oameni ale caror telefoane au fost ascultate.Pentru a completa acest tablou al abuzurilor si incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenilor, a fost pusa la punct o masinarie de manipulare, cu UM din presa care raspundeau la comenzi;
De aceea, un mare producator de profil intentioneaza sa fabrice telefoane mobile cu preturi extrem de scazute, destinate celor trei miliarde de consumatori din tarile in curs de dezvoltare care nu isi pot permite produsele existente in prezent pe piata.
Cererea pentru telefoane mobile cu preturi reduse a crescut in acest an, principala cerere inregistrandu-se pe pietele in curs de dezvoltare. Potrivit specialistilor, aproape doua miliarde de persoane detin in prezent telefoane mobile.
Un numar de 15 inspectori ai Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral si ai altor structuri similare din tara vor patrula in sezonul estival 2007 pe plajele din statiunile romanesti de la Marea Neagra pe ATV-uri, inarmati cu telefoane mobile si imbracati in uniforme.
Nokia a primit autorizatia de constructie pentru viitoarea fabrica de telefoane mobile in Romania, lucrarile urmand sa inceapa imediat, iar debutul operatiunilor de productie este planificat pentru prima jumatate a anului 2008, a anuntat ieri producatorul finlandez de telefoane mobile.
google-analytics.com